Pe blogul meu veţi întâlni şi postări care cuprind produse de vânzare. Dacă vă place ceva mă puteţi contacta pe adresa de mail cadourihandmade@yahoo.com.

La preţul produselor se adaugă taxele de ambalare şi expediere prin Poşta Română în valoare de 10 lei.

La comenzi de peste 70 lei transportul prin Posta Română este gratuit.

Produsele "HANDMADE" sunt realizate de mine.

Lista completă a produselor o veţi găsi în bara din dreapta, la rubrica "Subiecte" categoria "Bazar".

miercuri, 14 decembrie 2011

Bombă efervescentă pentru baie cu lavandă

Cantitate: aproximativ 60g
Stoc disponibil 3 buc

Preţ/buc: 10 lei
Cod produs: CN001

Bombele efervescente de baie sunt realizate din uleiuri naturale, având rol de hidratare şi aromaterapie.

Bombele pentru baie cu lavandă sunt potrivite după o zi obositoare, uleiul de lavandă conferind o stare de relaxare şi calmare. Uleiul de măsline şi cel de migdale dulci hidratează pielea iar sarea marină ajută la înlăturarea celulitei.

Utilizare: bomba efervescentă se scufundă în cada de baie cu apă caldă şi se aşteaptă până la dizolvarea ei completă.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, sare marină, amidon din porumb, ulei de migdale dulci, ulei de măsline extravirgin, colorant alimentar, ulei esenţial de lavandă.


Uleiul de migdale dulci este recomandat pentru toate tipurile de piele. Este bogat în vitamine, minerale şi acizi graşi importanţi. Are rolul de a relaxa, hidrata şi hrănii pielea uscată.

Uleiul de măsline hidratează şi creşte elasticitatea pielii. Conţinutul său de vitamina E catifelează şi întinereşte pielea, uleiul de măsline având în acelaşi timp şi efect anticelulitic.

Sarea marină elimină durerile musculare şi cele reumatice, insomnia şi celulita, menţine pielea sănătoasă şi tânără.

Uleiul esenţial de lavandă favorizează relaxarea şi instalarea pe cale naturală a somnului. Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi are un efect calmant fiind recomandat după o zi obositoare la muncă sau în situaţii stresante.

Pentru a comanda trimiteţi mail la cadourihandmade@yahoo.com în care să specificaţi numele şi adresa completă de livrare, precum denumirea şi codul produsului pe care îl doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu