Pe blogul meu veţi întâlni şi postări care cuprind produse de vânzare. Dacă vă place ceva mă puteţi contacta pe adresa de mail cadourihandmade@yahoo.com.

La preţul produselor se adaugă taxele de ambalare şi expediere prin Poşta Română în valoare de 10 lei.

La comenzi de peste 70 lei transportul prin Posta Română este gratuit.

Produsele "HANDMADE" sunt realizate de mine.

Lista completă a produselor o veţi găsi în bara din dreapta, la rubrica "Subiecte" categoria "Bazar".

vineri, 16 decembrie 2011

Balsam de buze "Zmeură veselă"

Cantitate: 5 ml
Stoc disponibil: 4 buc

Preţ/buc: 10 lei
Cod produs: CN003



Balsamurile de buze sunt realizate din unturi şi uleiuri naturale, conferind un grad mare de hidratare.

Balsamul de buze "Zmeură veselă" conferă protecţie de lungă durată, fiind ideal mai ales în sezonul rece. Buzele vor deveni moi şi catifelate, iar buzele crăpate şi uscate se vor repara în scurt timp.

Utilizare: se aplică pe buze înainte de a ieşi din casă sau ori de câte ori este nevoie.

Ingrediente: ceară pură de albine, unt de cocos, vitamina E, pudră de zmeură.

Ceara de albine are proprietatea de a catifela şi hrănii pielea. În plus ceara protejează pielea şi datorită proprietăţilor sale rezistente la apă.

Untul de cocos este foarte hrănitor pentru piele, în special pentru pielea uscată. Ajută cu succes pielea ridată şi ameliorează problemele dermatologice (psoriazis, eczeme sau alergii) atunci când este folosit zilnic.

Vitamina E influenţează regenerarea pielii. Este un reputat antioxidant şi protector celular, având efect antiîmbătrânire, netezește și repară pielea, este elasticizant.

Pudra de zmeură, remineralizantă și bogată în polifenoli (cel mai important fiind acidul elagic), are un important rol antioxidant și ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Conferă produselor de îngrijire a pielii efecte antiaging și o superbă culoare roz.


Pentru a comanda trimiteţi mail la cadourihandmade@yahoo.com în care să specificaţi numele şi adresa completă de livrare, precum denumirea şi codul produsului pe care îl doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu