Pe blogul meu veţi întâlni şi postări care cuprind produse de vânzare. Dacă vă place ceva mă puteţi contacta pe adresa de mail cadourihandmade@yahoo.com.

La preţul produselor se adaugă taxele de ambalare şi expediere prin Poşta Română în valoare de 10 lei.

La comenzi de peste 70 lei transportul prin Posta Română este gratuit.

Produsele "HANDMADE" sunt realizate de mine.

Lista completă a produselor o veţi găsi în bara din dreapta, la rubrica "Subiecte" categoria "Bazar".

duminică, 15 ianuarie 2012

Săpun solid de corp "Morcoveaţă"

Cantitate: blocuri mici de săpun aprox. 70g/buc
Stoc disponibil: 6 buc

Preţ/buc: 7 lei
Cod produs: CN005


"Morcoveaţă" este un săpun special creat pentru femeile însărcinate şi copii. Nu conţine coloranţi şi nici parfum. Are un miros discret, specific de săpun de casă, iar culoarea este dată de sucul natural de morcov.
Nu are o spumă bogată, dar hidratează intens pielea, lâsând-o moale şi catifelată.
"Morcoveaţă" este un săpun de corp creat pentru persoanele cu pielea sensibilă, oferind protecţie împotriva razelor UV.

Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin, ulei bio de palmier, suc natural de morcov.

Uleiul de măsline hidratează şi creşte elasticitatea pielii. Conţinutul său de vitamina E catifelează şi întinereşte pielea, uleiul de măsline având în acelaşi timp şi efect anticelulitic.

Uleiul de palmier funcţionează ca o soluţie pentru vindecarea cicatricilor vechi, inclusiv cicatrici de la acnee şi chiar semne extinse. Acest lucru se datorează conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Îndeparteaza semnele de îmbătrânire, lăsând pielea proaspătă şi tânără.

Sucul natural de morcov este o sursă excelentă de betacaroten (precursor al vitaminei A) un agent colorant ce determină strălucirea şi aspectul radiant al pielii. Protejează pielea blocând o mare parte din radicalii liberi proveniţi din radiaţiile ultraviolete.

Pentru a comanda trimiteţi mail la cadourihandmade@yahoo.com în care să specificaţi numele şi adresa completă de livrare, precum şi denumirea şi codul produsului pe care îl doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu