Ingrediente:
12 ouă
Ulei de floarea soarelui
2 linguri muştar
Pentru decor:
Pătrunjel verde
Un ardei gogoşar murat
Un castravete murat
Preparare:
10 ouă se fierb bine. Apoi se lasă la răcit. Se curăţă ce coajă şi se taie în două pe lungime.
Se scoate gălbenuşul cu grijă să nu se rupă albuşul.
Din jumătate din gălbenuşurile fierte, cele două gălbenuşuri nefierte şi ulei se face o maioneză în care se adaugă la sfârşit cele două linguri de muştar.
Cu această compoziţie se umplu jumătăţile de albuşuri. Puteţi folosi o linguriţă sau con pentru ornat tortul.
Deasupra se ornează cu frunze de pătrunjel proaspăt şi bucăţele subţiri de gogoşar murat şi castravete.
Sfaturi, recomandări, experienţe, mic bazar sau... ce se mai întâmplă prin viaţa mea...
Pe blogul meu veţi întâlni şi postări care cuprind produse de vânzare. Dacă vă place ceva mă puteţi contacta pe adresa de mail cadourihandmade@yahoo.com.
La preţul produselor se adaugă taxele de ambalare şi expediere prin Poşta Română în valoare de 10 lei.
La comenzi de peste 70 lei transportul prin Posta Română este gratuit.
Produsele "HANDMADE" sunt realizate de mine.
Lista completă a produselor o veţi găsi în bara din dreapta, la rubrica "Subiecte" categoria "Bazar".
La preţul produselor se adaugă taxele de ambalare şi expediere prin Poşta Română în valoare de 10 lei.
La comenzi de peste 70 lei transportul prin Posta Română este gratuit.
Produsele "HANDMADE" sunt realizate de mine.
Lista completă a produselor o veţi găsi în bara din dreapta, la rubrica "Subiecte" categoria "Bazar".
sâmbătă, 11 februarie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu